SAMPI DöNER & AFGHAANS ETEN

SAMPI DöNER & AFGHAANS ETEN lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 429 beoordelingen
19 jun 2021 om 20:41 Lekker eten
18 jun 2021 om 22:17 Kipfilet heel droog en niet te eten. Alleen sla gevraagd op de turkse pizza's maar op alle 3 een hele groentetuin gevonden. Dezelfde pizza's waren elastisch. M.a.w. het was een dramatische avond
16 jun 2021 om 20:25 Bezorging was precies op tijd, ik had de tijd ruim van te voren aangegeven, maar die optie is niet voorhanden in de beoordelingslijst.
12 jun 2021 om 19:56 Wat een verschil met donderdag. Wachttijd van 39 minuten werd niet gered, werd ruim het dubbele. Legt het aan de bezorger of het restaurant? Dit was i.i.g. echt niet goed. Teleurstelling!
12 jun 2021 om 1:04 Na bijna 1,5 uur wachten heb ik gebeld over mijn bestelling, ze waren bijna klaar met het maken en gingen bijna bezorgen, ZEIDEN ze. Na bijna 2 uur werd het eindelijk geleverd, en dit was soppig en oud en vies. Wat was dit slecht zeg ! Alles was slap
11 jun 2021 om 22:02 Snel en optijd, huisgemaakte sambal is echt een aanrader en alles was top
6 jun 2021 om 9:12 Voor de eerste keer hier besteld. Ik kreeg een sms dat de bestelling een uur later bezorgd zou worden. Dit werd 1,5u.. Maar het was echt super lekker! Hier gaan we zeker vaker bestellen! =D
4 jun 2021 om 20:03 Altijd heerlijk eten bij Sampi! Leuke, vriendelijke courier en warm eten. Ook fantastisch verpakt.
3 jun 2021 om 20:09 Het was weer heerlijk
3 jun 2021 om 14:51 Alles was goed warm goed verpakt aardige bezorger goed eten!
31 mei 2021 om 14:18 Heerlijk gegeten bezorger er snel!
29 mei 2021 om 7:53 Altijd superieure kwaliteit, geweldige tent!